“Tıbbi Sekreterlik Mesleği Hakkında Bilinmesi Gerekenler” Konulu Panel Düzenlendi

Meslek Yüksekokumuz öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Elif ÖZER öncülüğünde 13.01.2022 tarihinde 14.00-15.30 saatleri arasında Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Pr.  öğrencilerine “Tıbbi  Sekreterlik Mesleği Hakkında Bilinmesi Gerekenler” konulu panel düzenlendi. Panele bölüm başkanı Öğr. Gör. Ayşe Daştan Yılmaz, konuşmacı olarak ise Nevşehir Devlet Hastanesi Biyomedikal Depo Sorumlusu Ümit ÇOBAN ve Nevşehir Devlet Hastanesi’nde klinik kodlamacı olarak görev yapan Sibel ŞİMŞEK katIım sağladı. Konuşmacılar tıbbi sekreterlik mesleği, karşılaşılan sorunlar, bu sorunlara çözüm önerileri, meslekte ilerleme imkanları, mesleğin geleceği ve meslekte uzmanlaşma adına birçok konuda öğrencilerimize bilgi aktarımı yaptılar. İnteraktif soru-cevap olarak ilerleyen panel konuşmacılara sundukları değerli bilgiler için öğrenci ve öğretim elemanlarımızın teşekkürleri ile son buldu.