“ISITAN ELLER PROJESİ” GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Meslek Yüksekokulumuz ve  Refahiye Kredi Yurtlar Kurumunun ortaklaşa yürüttüğü “Isıtan Eller Projesi” 28/12/2022 tarihinde gerçekleştirildi. Meslek Yüksekokulumuz Çocuk Gelişimi Programı birinci ve ikinci sınıf öğrencileri, Öğretim Görevlisi Asuman ÖZKAN öncülüğünde “Eğitimde Araç Gereç Geliştirme” dersi kapsamında yapmış oldukları  el emeği atkıları öğrenciler için hazırladılar.

“Isıtan Eller Projesinde” yapılan atkılar Refahiye Şehit Karaoğlanoğlu Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencilerine hediye edildi.  İlçe  Kaymakamımız Sayın Ömer Faruk CANPOLAT,  Başkanımız Çakmak PAÇACI,  İlçe Emniyet Müdürü Fatih TURAN, Milli Eğitim Müdürü Bünyamin YAVER, Refahiye Bahar Yıldırım Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof.Dr. Orhan TAŞKESEN,Refahiye Bahar Yıldırım Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Yönetim Kurulu Üyesi Doç.Dr.Eser AĞGÖN, Refahiye Bahar Yıldırım Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Sekreteri Selim UĞURTÜRK, Refahiye Meslek Yüksekokulu Sekreteri Ercan DİREK,  KYK Müdürü Coşkun TEKİN, Şehit Karaoğlanoğlu Yatılı Bölge Okulu Müdürü Ferhat ŞAHİN, Kurum Amirleri,  Akademisyenler, öğretmenler ve öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirilmiştir. Projede emeği olan öğretim elemanı ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.