“Cumhuriyet Emin Ellerde’’ konulu program düzenlendi

Meslek Yüksekokulumuz Merhamet Sokağı Kulübü olarak 30.10.2023 tarhinde, Öğr. Gör. Yeşim BAĞCI’ öncülüğünde 100. yıl etkinlikleri kapsamında ‘‘Cumhuriyet Emin Ellerde’’ konulu program düzenlenmiştir.
Meslek Yüksekokulumuz Seminer Salonu’nda gerçekleşen programa Belediye Başkanı Çakmak PAÇACI, Refahiye İlçe Jandarma Komutanı J. Bnb. Necip KACAR, Refahiyeli Gazimiz, Meslek Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. Orhan TAŞKESEN, okulumuz akademik ve idari personelleri, okulumuz öğrencileri katıldı.
Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’yla başlayan program günün anlam ve önemini belirten konuşmalar ile devam etti. Meslek Yüksekokulumuz öğrencileri tarafın türkü ve şiir dinletileri yapıldı. Dinletinin ardından Refahiye Belediye Başkanı Çakmak PAÇACI tarafından Refahiyeli Gazimize çiçek takdim edildi.
Programın ikinci bölümünde Refahiye Şehit Karaoğlanoğlu Yatılı İlköğretim Bölge Okulu birinci ve ikinci sınıf öğrencileri ile el baskısı ve serbest resim çizme etkinlikleri yapılarak günün anlam ve önemi hakkında öğrencilere bilgiler verildi.
Özverili çalışmaları için Merhamet Sokağı Kulubü akademik danışmanı Yeşim BAĞCI ve öğrencilerini tebrik ederiz.