“AKILLI İLAÇ KULLANIMI” KONULU HALK EĞİTİMİ VERİLDİ

Meslek Yüksekokulumuz Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Pr. 2. sınıf öğrencileri tarafından Temel İlaç Bilgisi dersi kapsamında Öğr. Gör. Ayşe DAŞTAN YILMAZ, Öğr. Gör. Yeşim BAĞCI ve Öğr. Gör. Elif ÖZER öncülüğünde Refahiye  Dr. Fahrettin Uğur Devlet Hastanesi’ne başvuran hasta ve yakınlarına “Akıllı İlaç Kullanımı” konulu eğitim verilmiştir. Eğitim kapsamında bireylerin akıllı ilaç kullanımına yönelik bildikleri bilgiler sorgulanmış, doğru bilgileri pekiştirilmiş, eksik bilgileri tamamlanmış ve yanlış bilinenlerin doğrusu aktarılmıştır. Bireylerin konu ile ilgili soruları yanıtlanmış ve hazırlanan broşürler bireylere verilerek eğitim tamamlanmıştır. Özverili çalışmaları için bölüm öğretim elemanlarını ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.