STAJ SEFERBERLİĞİ

-27/10/2020 tarihli 31287 sayılı (mükerrer) Resmî Gazete’de Cumhurbaşkanı Kararı olarak yürürlüğe giren 2021 Yılı Cumhurbaşkanlığı Programı’nın 571.2 sayılı tedbirine istinaden üniversite öğrencilerine Kamu Kurumlarınca sağlanacak staj imkânları sadece CBİKO Yetenek Kazanımı ve Organizasyon Dairesi Başkanlığınca yürütülen Staj Seferberliği Programı kapsamında sağlanacaktır.

-Kamu kurum ve kuruluşlarda kendimi geliştirmek istiyorum diyen öğrencilerimizin, Kariyer Kapısı platformu üzerinden staj havuzuna dahil olmaları gerekmektedir. Staj havuzuna Staj Seferberliği süreçlerinin yürütüldüğü “Kariyer Kapısı” üzerinden kaydolabilirler. Kariyer Kapısı platformuna “https://kariyerkapisi.cbiko.gov.tr/” adresi üzerinden ulaşılabilir.

-2021 Yılı Staj Seferberliği Programı başvuru dönemi 22 Şubat-22 Mart 2021 tarihleri arasındadır.

-Not: Yapacağınız bu staj, zorunlu staj yerine geçmeyecektir. Çünkü stajınız dönem içinde dersle birlikte yürütülmektedir. Bu staj eğitiminiz ile ilgili okulumuz tarafından her hangi bir değerlendirme yapılamayacak olup, not verilmeyecektir.

STAJ SEFERBERLİĞİ LİNKİ İÇİN TIKLAYINIZ…